DIETÈTICA I NUTRICIÓ

ESTÈTICA BIO

Els nostres tractaments de bio estètica es centren en la millora de la salut de la pell d’una manera natural i efectiva, utilitzant tècniques manuals i evitant qualsevol component químic. En aquestes sessions de bellesa s’utilitzen cosmètics bio de molt alta qualitat, els quals ens permetran assolir resultats efectius i duradors a curt termini. Aquestes cures estan indicades per a tot tipus de pells.

Les matèries primeres que utilitzem estan basades en sàlvia de bambú, olis essencials, algues, argiles- fangs i plantes medicinals.

Tots els nostres serveis de medicina estètica facial estan realitzats amb una aparatologia i productes que compten amb totes les garanties de seguretat sanitària avalades per la Comunitat Europea.

TERÀPIES ALTERNATIVES

El nostre centre es diferencia de la resta, ja que oferim un servei que va més enllà de l’estètica convencional, a través de les nostres teràpies alternatives. Aquestes teràpies alternatives t’ajudaran a la millora de la teva salut física i mental, sent un gran suport per arribar a un equilibri perfecte entre cos i ment.

Algunes de les teràpies que podràs trobar en el nostre centre són: