MICROPIGMENTACIÓ

No sempre és necessari passar pel quiròfan per millorar el nostre aspecte i corregir imperfeccions estètiques que ens preocupen.

És una de les tècniques de bellesa més sol·licitades.

Consisteix en microimplantar partícules de pigment realitzant un microtatuaje en llavis, celles, ulls, arèola mamària, cicatrius o bé en el cuir cabellut.

Amb el bon assessorament del professional que personalitzarà sempre aquest tractament buscarem la millora, la correcció, la naturalitat, embellir el nostre cos sense perdre la nostra identitat, el nostre estil.

La micropigmentació s’utilitza també actualment en l’àmbit Médical i paramedical com a complement terapèutic per solucionar anti.estetismos com ara les arèoles mamàries en reconstruccions de pit post-oncològic o bé en mamoplàstia (augment o disminució de mames.

Quant dura?

És un tractament temporal, ja que els pigments es van reabsorbint.

La durada del tractament dependrà de diversos factors.

La zona a realitzar, les celles generalment s’esvaeixen abans que altres zones, així com també un color més intens perdura més que un color més clar.

La micropigmentació necessita un manteniment per estar sempre correctament.

El manteniment dependrà de la zona, el color, la pell de la persona encara que entre 8-12 mesos hauria d’estar estupenda. Fer una revisió anual i valorar el seu estat des de la vista del professional és una bona elecció.

El manteniment té uns costos menors perquè no sigui el motiu de mantenir-te perfecta.

Quantes sessions necessito?

El tractament inicial on dissenyarem, seleccionarem el color adequat a tu, la manera que més t’afavoreixi i juntes arribarem a la micropigmentació desitjada. Encara que no deus venir amb pressa doncs aquest és el teu temps per a tu. La sessió durarà aproximadament 90 minuts

Al cap de 30 dies, farem una sessió per optimitzar i revisar que el treball estigui correcte, que el color és el desitjat, que queda ben saturat i estable, així com la seva major fixació perquè perduri més en el temps. El repàs aproximadament uns 50 minuts.