Elan Vital mèdic estètic va sorgir l’any 2010 per oferir tots els serveis possibles relacionats amb la bellesa i el benestar.

El nostre equip de recepció ofereix un tracte personal i confidencial assessorant l’usuari i oferint-li tota la informació necessària abans, durant i després del tractament. Això ens permet estar més a prop dels nostres pacients i solucionar totes les seves inquietuds des de la professionalitat i excel·lència. Recordi que pot contactar amb nosaltres directament al nostre centre, via telefònica, Whatsapp, a través de la nostra web i email, o seguir-nos a les xarxes socials.

La nostra unitat d’estètica i Wellness és un lloc ple de sensacions i benestar on gaudir de tractaments estètics de bellesa. Un refugi per a l’ànima on experimentar el plaer de deixar-te cuidar en un ambient ple de serenitat, benestar i pau, en què el protagonista ets tu. Li oferim totes les tècniques i tractaments més innovadors per poder millorar la seva bellesa i el seu benestar sempre amb les últimes novetats en tractaments i aparatologies.

La nostra doctora en medicina estètica té una visió integral del pacient per tots els nostres tractaments. Aconseguir que la medicina estètica sigui medicina i no només estètica és fonamental per a nosaltres. Integrar salut, bellesa i qualitat de vida són els nostres principals objectius.

La nostra dietista posa a la disposició dels nostres clients el servei de dietètica i nutrició aplicada a diferents patologies així com l’educació alimentaria i nutricional, per oferir als nostres pacients un tractament global. El diagnòstic que el professional realitza a cada pacient és una dieta personalitzada i adequada a millorar la salut de l’individu en moltes ocasions combinades amb teràpies naturals i alternatives per garantir un complet èxit.

La micropigmentadora ofereix un bon assessorament en maquillatge correctiu permanent que personalitzarà i sempre buscarà la millora, la correcció, la naturalitat i embellir el nostre cos sense perdre la nostra identitat i el nostre estil.